FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon bingkai portal baja?

Pigura portal. Pigura portal umumna mangrupikeun struktur naékna handap, anu ngandung kolom sareng balkon horisontal atanapi bernada, dihubungkeun ku sambungan anu nolak momen ... Bentuk struktur pigura kontinyu ieu stabil dina pesawat na sareng nyayogikeun bentang anu jelas anu teu kahalangan ku ngawatek.

Kumaha cara ngawangun kerangka waja?

Pigura waja mangrupikeun téknik gedong kalayan "kerangka rangka" tina kolom baja nangtung sareng balok I-horisontal, diwangun dina kotak sagi opat pikeun ngadukung lanté, hateup sareng témbok gedong anu sadayana napel dina pigura. Kamekaran téhnik ieu ngajantenkeun pangwangunan gedong pencakar langit dimungkinkeun.

Naha nganggo struktur waja?

Kusabab struktur waja ngagaduhan seueur kaunggulan. Mimiti, kakuatan tinggi. Babandingan kakuatan pikeun beurat (kakuatan per unit beurat). Bréh, kamulusan anu hadé sareng résistansi seismik. Tahan deformasi éksténsif tanpa kagagalan sanajan dina setrés tarik tinggi. Katilu, élastisitas, saragam bahan. Katebak sipat, caket kana asumsi desain. Kaopat, betah didamel sareng kagancangan ngadégdég.

Kumaha carana nyegah hateup logam sareng bocor témbok tina lokakarya struktur waja?

Cara anu pangsaéna pikeun ngeureunkeun kabocoran nyaéta sateuacan dimimitian. Kieu kumaha ngeureunkeun hateup logam sareng kebocoran témbok:

1. Pilih pak bangunan logam kualitas luhur. Sadaya sistem ngawangun waja henteu didamel sami. Sistem ngawangun waja RHINO, salaku conto, kalebet sababaraha fitur anti cai anu dirancang pikeun ngajaga gedong anjeun bebas masalah.

Mimiti, framing waja kaku kelas komersial urang ngajaga tina karusakan tina hujan sareng salju salju.

Bréh, RHINO kalebet palapis baja 26-gauge purlin bear rib (PBR) kualitas luhur dina bungkus standar, tanpa harga tambahan. Panel PBR nyayogikeun kakuatan anu langkung ageung sareng tumpang tindih anu langkung jero antara panel, pikeun kulit gedong anu langkung kokoh tibatan panel R ipis anu dianggo ku wangunan logam anu murah.

Katilu, RHINO kalebet top-of-the-line, pengeboran diri, sekrup tahan karat sareng mesin cuci awét pikeun panyalindungan panyegelan tambahan.

2. Pasang sekrup leres-leres. Henteu aya sistem fastener anu ngégél ogé kecuali upami bénsin dipasang leres.

Mimiti, sekrup kedah pencét pigura baja di handap. Upami sekrup sono kana purlin atanapi baju, mesin cuci henteu ngégél, sareng kabocoran tiasa dilawan.

Kadua, pikeun nyegah kabocoran sekrup pengeboran diri anu nempelkeun hateup waja sareng témbok témbok kedah dibor lempeng, henteu bengkok.

Katilu, sekrup sareng mesin cuci kedah dibor dugi ka jero anu leres. Upami segelna katembong, anu langkung-dikomprés tiasa bocor. Upami henteu diperketat, mesin cuci henteu ngawangun segel anu ketat, sareng tiasa bocor.

Upami leres dipasang sareng dirawat, pengikat RHINO kedah pernah bocor.

Hoyong damel sareng urang?