Tulang waja gedong multi-carita di maskapai Shenzhen masih dipasang

Tulang waja tina wangunan struktural waja (No.7) di kantor pusat maskapai-maskapai Guangdong Honghua Konstruksi Co, Ltd, atanapi Honghua, tanggung jawab produksi sareng pamasangan. Nuhun Shenzhen Airlines sareng Hunan Konstruksi deui.

 Wangunan sa-tingkat ngawangun anu diwangun ngan ukur lantai dasar. Tingali Harti wangunan sa-tingkat pikeun langkung seueur inpormasi. Wangunan multi-lantai mangrupikeun wangunan anu sababaraha lantai, sareng biasana ngandung sirkulasi nangtung dina bentuk tanjakan, tangga sareng angkat.

n12

Salah sahiji kaistiméwaan gedong ngawangun bumi sababaraha lantai nyaéta ruang tamu ampir dua kali, bahkan dua kali lipat (gumantung kana jumlah lantai) upami dibandingkeun sareng bumi tingkat hiji anu diwangun dina lahan anu sami. Salaku tambahan, ku kaputusan ngawangun luhur anjeun tiasa ngamaksimalkeun rohangan buruan anjeun ku henteu kedah ngawangun bumi anu langkung lega pikeun kéngingkeun jumlah ruang tamu anu pantes.

Imah multi-lantai nawiskeun pembagian ruang keluarga anu langkung saé. Pikeun hiji, dina kaseueuran kasus aya pamisahan antara daérah saré sareng ruang tamu sanésna sabab kaseueuran kamar tidur cenderung di lantai luhur sedengkeun daérah sapertos dapur, ruang makan, sareng ruang tamu tetep di handap. Ku sabab kitu anjeun kurang kamungkinan kaganggu nalika anjeun bobo. Ogé, bumi sababaraha lantai sering nyayogikeun langkung seueur pilihan dina hal tata ruang sareng desain.

n13
n14

Salah sahiji kaistiméwaan gedong ngawangun bumi sababaraha lantai nyaéta ruang tamu ampir dua kali, bahkan dua kali lipat (gumantung kana jumlah lantai) upami dibandingkeun sareng bumi tingkat hiji anu diwangun dina lahan anu sami. Salaku tambahan, ku kaputusan ngawangun luhur anjeun tiasa ngamaksimalkeun rohangan buruan anjeun ku henteu kedah ngawangun bumi anu langkung lega pikeun kéngingkeun jumlah ruang tamu anu pantes.

Imah multi-lantai nawiskeun pembagian ruang keluarga anu langkung saé. Pikeun hiji, dina kaseueuran kasus aya pamisahan antara daérah saré sareng ruang tamu sanésna sabab kaseueuran kamar tidur cenderung di lantai luhur sedengkeun daérah sapertos dapur, ruang makan, sareng ruang tamu tetep di handap. Ku sabab kitu anjeun kurang kamungkinan kaganggu nalika anjeun bobo. Ogé, bumi sababaraha lantai sering nyayogikeun langkung seueur pilihan dina hal tata ruang sareng desain.

n15
n16

Waktos Post: Apr-01-2020