Boks girder tina jembatan overpass pedestrian

Bulan kamari perusahaan urang ngayakeun proyek jambatan baja ti perusahaan konstruksi milik negara. Saatos puluhan dinten perjuangan, girder kotak baja tina sasak jalan raya parantos réngsé angkat. Proyék ieu aya di Kota Zhaoqing, propinsi Guangdong. Panjang sasak panumpang-sasak ieu 110 méter.

Footbridges sering ditetepkeun pikeun ngamungkinkeun para anu leumpang nyebrang cai atanapi jalan karéta di daérah anu teu aya jalan anu caket. Éta ogé tempatna di peuntas jalan pikeun ngantepkeun anu nyebrang kalayan aman tanpa ngalambatkeun lalu lintas. Anu terakhir mangrupikeun salah sahiji jinis struktur pamisahan pejalan kaki.

Jinis footbridges kalebet:

Sasak Beam

Boardwalk

Sasak clapper

Papan bebek, jalur kai, jalan Plank, sareng jalan Corduroy

Sasak bulan

Sasak gantung basajan

Dursasana saderhana

Nincak batu

Sasak Zig-zag

Upami anjeun hoyong ngadamel girder kotak baja tina sasak di luhur, mangga ngahubungan kami.


Waktos Post: Apr-01-2020